Vi opretter løbne nye salgssteder. (pt. dog kun på Sjælland) Så har du en Cafe, Pizzeria, Burgerbar, kantine eller andet madudsalgssted, og kunne du godt tænke dig at der var lidt mere salg og kunde tilgang. Så er der nu mulighed for at ansøge om at blive salgssted for vores thai mad. Husk der er kun begrænset pladser.

 

Alle kan med vores koncept lave og sælge lækker frisk thaimad. Vi står altid for markedsføring af Thai salget, samt skiltning til din butik. Vi levere frisk mad til dig hver dag.

 

Vi trækker nye og flere kunder til din butik, med vores markeds føring sørger vi for at det er nye kunder der køber thai maden og ikke dine nuværende kunder. Den kundekreds du har i dag skulle gerne fortsat købe den mad som du producere. Dermed får du mere gang i din butik med flere kunder, mere omsætning, og mere overskud.

 

Når du starter op med det nye koncept, sørger vi for at en af vores kompetente medarbejdere kommer ud og hjælper jer i gang, så vi alle er 100 % sikker på at alt bliver gjort rigtigt. og i får glade kunder fra start.

 

Alle vores retter er forberedt fra vores køkken, så det er nemt for dig at færdigtilberede maden og gøre den klar til salg.

Når vi levere mad til dit køkken, betaler du først for maden når den er solgt, dvs. du skal ikke bruge en formue for at komme i gang. Det hjælper vi dig med.

 

Spildet på vores koncept er mere end minimalt, hvis du følger vores råd og vejledninger. Dermed giver det dig bedre profit, og du hjælper med at gøre verden til et bedre sted, med mindre madspild.

 

Kontakt os for et u forpligtet møde med en af vores konsulenter, så kommer vi forbi dig og fortæller om konceptet.

Som udgangspunkt får du som forhandler 33 % af alt salg.

 

Er din beliggenhed uden for vores område kan du altid sende os en e-mail med location for din forretning, fortæl os hvilken forretning du er indehaver af. send evt. et link med til en hjemmeside eller Facebook og så ligger vi din ansøgning ind i vores register for ansøgere. Og så snart vi åbner for nye områder kontakter vi dig for at se om der kan blive tale om et samarbejde.

 

Send mail til info@roedhaettesthaibox.dk  Eller brug kontakt formular her under, så høre du fra os hurtigst muligt.

 

 

 

 
 
 

Thai Take Away


Vores køkken og take away ligger midt i Stenlille by med gode parkerings muligheder langs banen eller lige over på den anden side af vejen bag rødekors butikken.

Hovedegaden 47

4295 Stenlille

 

         42950161

Copyright @ All Rights Reserved

Åbnings tider


 

Se under Take Away

 

Bestillinger modtages ikke på alm. Take Away. Alle vores retter er altid klar til afhentning i vores Take Away´s